Kvickly Spinderiet

 

Sådan tilbereder du din nytårsmenu

 

Vores slagter- og delikatesseafdelinger har hjulpet dig godt på vej.

Du skal kun stå for de sidste 10 % af tilberedningen, se hvordan herunder:

 

 

Appetizer

Sådan gør du:

  1. Lun brødet i ovn eller på brødrister.
  2. Lav et snit i brødet og fyld med linsesalat.
  3. Anret de tørrede løg og pynt med sennepskarse.

Forret (klassisk menu)

Sådan gør du:

  1. Anret urte-pannacotta midt på tallerkenen.
  2. Fordel bønnevinaigrette rundt om.
  3. Fordel den syltede græskar med sennepsfrø på toppen af urte-pannacottaen og pynt med ærteskud og engsyre.
  4. Varm kuvertbrødet i 5 min. i ovnen ved 185 grader
  5. Fordel rischips mellem urterne på urte-pannacottaen.

Klar til servering på 10 min.

Forret (grønnere menu)

Sådan gør du:

  1. Anret rødbedetataren midt på tallerkenen.
  2. Hæld rødbedevinagretten rundt om.
  3. Fordel den syltede græskar med sennepsfrø på toppen af rødbedetataren.
  4. Top med ærteskud og engsyre.
  5. Varm kuvertbrødet i ovnen 5 min. ved 185 grader.
  6. Fordel de sprøde rischips mellem urterne på rødbedetataren.

Klar til servering på 10 min.

Hovedret (klassisk menu)

Sådan gør du:

  1. Forvarm ovnen på 200 grader.
  2. Kom oksemørbrad, letrøget svinebryst og kartofler i den forvarmede ovn i et ildfast fad.
  3. Oksemørbrad tages ud af ovnen efter 7-10 min. – bedst med kernetemperatur på 56-58 grader. Lad kødet hvile min. 5 min. før servering.
  4. Lad letrøget gris og kartofler varme videre i ovnen i 8-10 min.
  5. Kog græskarravioli i let simrende vand i 3 min.
  6. Kog saucen op og anret på de lune tallerkener. Sæt oksemørbraden i midten sammen med den letrøgede gris og ravioli.
  7. Anret den letrøgede gris med sennepskarse og raviolien med engsyre og de syltede bøgehatte.
  8. Anret de varme kartofler med de let kogte asparges på en sidetallerken.

Hovedret (grønnere menu)

Sådan gør du:

  1. Forvarm ovnen til 185 grader.
  2. Bag kartoflen i den forvarmede ovn i 12-15 min.
  3. Steg “Juicy Marbles” bøffen på en pande med en spsk. smør og en spsk. olie i ca. 3-4 min. på hver side, til den er gylden og sprød. Krydres med salt og peber.
  4. Lun tærten med svampeduxelles i ovnen ca. 3-4 min., pynt tærten med rødbedetern og bøgehatte og drys med sennepskarse og sæt den på en lun tallerken.
  5. Kog græskarravioli i let simrende vand i 3 min.
  6. Kog Miso pebersaucen op og anret den på tallerkenen.
  7. Anret den vegetariske bøf midt på tallerkenen.
  8. Anret græskarravioli på tallerkenen og top med engsyre.
  9. Servér den varme kartoffel med de let kogte asparges på en sidetallerken

Dessert

Sådan gør du:

  1. Sæt fromagen midt på tallerkenen.
  2. Fordel puré på tallerkenen.
  3. Pynt med ærteskud.
  4. Fordel kakaocrumble rundt om fromagen.

Serveres køleskabskold.

Allergeneliste - Klassisk nytårsmenu med kød og fisk

 

Allergener - Appetizer:

  1. Brioche roll: GLUTEN, SESAM. Kan indeholde spor af mandel, hasselnød, valnød, pistacienød, æg, mælk og soja. Optøet.
  2. Miso linsesalat: GLUTEN, ÆG, SOJA, SELLERI, SENNEP.
  3. Tørret løg: Ingen allergener.
  4. Sennepskarse: SENNEP – skylles.

 

Allergener – Forret med fisk:

  1. Urte-pannacotta med laks: FISK, MÆLK, ÆG, SELLERI. Kan indeholde spor af gluten, sulfit og svovldioxid. Optøet.
  2. Syltet græskar med sennepskorn: SENNEP. Optøet.
  3. Ris chips: GLUTEN. Kan indeholde spor af æg, jordnød, soja, mælk, alle nødder, selleri, sennep, svovldioxid, sulfit og sesam. Optøet.
  4. Bønne vinaigrette: Ingen allergener. Optøet.
  5. Lyst kuvertstykke: GLUTEN. Kan indeholde spor af æg, soja, mælk, sesam og valnød. Optøet.
  6. Ærteskud: Ingen allergener – skylles.
  7. Engsyre: Ingen allergener – skylles.

 

Allergener – Hovedret med kød:

  1. Oksemørbrad: Ingen allergener. Stegt. Sous vide.
  2. Letrøget grisebryst: Kan indeholde spor af gluten, æg, soja, jordnød, mælk, selleri og sennep.
  3. Pommes a la duchesse: MÆLK, ÆG. Kan indeholde spor af jordnød, bløddyr, krebsdyr, fisk, alle nødder, soja, gluten, svovldioxid, sulfit, selleri, sesam, sennep og lupin. Optøet.
  4. Svampe Duxelles: GLUTEN, MÆLK, ÆG. Optøet.
  5. Syltet bøgehatte: Ingen allergener.
  6. Ravioli med græskar: GLUTEN, ÆG, MÆLK. Kan indeholde spor af bløddyr, krebsdyr, fisk, soja, mandel, hasselnød, valnød, selleri, sennep, sesam svovldioxid og sulfit.
  7. Miso pebersauce: SOJA, GLUTEN, MÆLK.
  8. Asparges: Ingen allergener – skylles.
  9. Engsyre: Ingen allergener – skylles.
  10. Sennepskarse: SENNEP – skylles.

 

Allergener - Dessert:

  1. Kokos Ananas Fromage: MÆLK, ÆG, MANDLER, GLUTEN. Kan indeholde spor af andre nødder, jordnød, soja, sesam, svovldioxid, sulfit og lupin . Optøet.
  2. Kakao crumble: GLUTEN. Kan indeholde spor af æg, mælk, hasselnød, svovldioxid, sulfit og sennep. Optøet.
  3. Kalamansi/mangopuré: Kan indeholde spor af gluten, soja, mælk, alle nødder, sesam. Optøet.
  4. Ærteskud: Ingen allergener – skylles.

 

Allergeneliste - Grønnere nytårsmenu*

*Indeholder animalsk osteløbe og gelatine (gris)

 

Allergener - Appetizer:

  1. Brioche roll: GLUTEN, SESAM. Kan indeholde spor af mandel, hasselnød, valnød, pistacienød, æg, mælk og soja. Optøet.
  2. Miso linsesalat: GLUTEN, ÆG, SOJA, SELLERI, SENNEP.
  3. Tørret løg: Ingen allergener.
  4. Sennepskarse: SENNEP – skylles.

Allergener – Forret med rødbede:

  1. Bagt rødbedetatar med urter: GLUTEN, MÆLK, ÆG, SENNEP. Optøet.
  2. Syltet græskar med sennepskorn: SENNEP. Optøet.
  3. Ris chips: GLUTEN. Kan indeholde spor af æg, jordnød, soja, mælk, alle nødder, selleri, sennep, svovldioxid, sulfit og sesam. Optøet.
  4. Rødbede vinaigrette: Ingen allergener. Optøet.
  5. Lyst kuvertstykke: GLUTEN. Kan indeholde spor af æg, soja, mælk, sesam og valnød. Optøet.
  6. Ærteskud: Ingen allergener – skylles.
  7. Engsyre: Ingen allergener – skylles.

Allergener – Hovedret med ”Juicy Marbles” bøf:

  1. ”Juicy Marbles” – bøf: SOJA. Optøet.
  2. Tærtebund: GLUTEN. Kan indeholde spor af mælk og æg.
  3. Pommes a la duchesse: MÆLK, ÆG. Kan indeholde spor af jordnød, bløddyr, krebsdyr, fisk, alle nødder, soja, gluten, svovldioxid, sulfit, selleri, sesam, sennep og lupin. Optøet.
  4. Svampe Duxelles: GLUTEN, MÆLK, ÆG. Optøet.
  5. Syltede beder: Kan indeholde spor af æg, jordnød, soja, mælk, alle nødder, selleri, sennep, sesam, svovldioxid og sulfit. Optøet.
  6. Syltet Bøgehat: Ingen allergener.
  7. Ravioli med græskar: GLUTEN, ÆG, MÆLK. Kan indeholde spor af bløddyr, krebsdyr, fisk, soja, mandel, hasselnød, valnød, selleri, sennep, sesam svovldioxid og sulfit. *Indeholder animalsk osteløbe.
  8. Miso pebersauce: SOJA, GLUTEN, MÆLK.
  9. Asparges: Ingen allergener – skylles.
  10. Engsyre: Ingen allergener – skylles.
  11. Sennepskarse: SENNEP – skylles.

 

Allergener - Dessert: * indeholder gelatine

  1. Kokos Ananas Fromage: MÆLK, ÆG, MANDLER, GLUTEN. Kan indeholde spor af andre nødder, jordnød, soja, sesam, svovldioxid, sulfit og lupin. *Indeholder gelatine (gris). Optøet.
  2. Kakao crumble: GLUTEN. Kan indeholde spor af æg, mælk, hasselnød, svovldioxid, sulfit og sennep. Optøet.
  3. Kalamansi/mangopuré: Kan indeholde spor af gluten, soja, mælk, alle nødder, sesam. *Indeholder gelatine (gris). Optøet.
  4. Ærteskud: Ingen allergener – skylles.

 

Allergener

& Ingredienser

 

Henvendelser omkring Allergener og ingredienser, kontakt venligst butikken på tlf: