Sådan tilbereder du din nytårsmenu
Vores slagter- og delikatesseafdelinger har hjulpet dig godt på vej.
Du skal kun stå for de sidste 10 % af tilberedningen, se hvordan herunder:
Appetizer
Sådan gør du:
- Lun brødet i ovn eller på brødrister.
- Lav et snit i brødet og fyld med linsesalat.
- Anret de tørrede løg og pynt med sennepskarse.
Forret (klassisk menu)
Sådan gør du:
- Anret urte-pannacotta midt på tallerkenen.
- Fordel bønnevinaigrette rundt om.
- Fordel den syltede græskar med sennepsfrø på toppen af urte-pannacottaen og pynt med ærteskud og engsyre.
- Varm kuvertbrødet i 5 min. i ovnen ved 185 grader
- Fordel rischips mellem urterne på urte-pannacottaen.
Klar til servering på 10 min.
Forret (grønnere menu)
Sådan gør du:
- Anret rødbedetataren midt på tallerkenen.
- Hæld rødbedevinagretten rundt om.
- Fordel den syltede græskar med sennepsfrø på toppen af rødbedetataren.
- Top med ærteskud og engsyre.
- Varm kuvertbrødet i ovnen 5 min. ved 185 grader.
- Fordel de sprøde rischips mellem urterne på rødbedetataren.
Klar til servering på 10 min.
Hovedret (klassisk menu)
Sådan gør du:
- Forvarm ovnen på 200 grader.
- Kom oksemørbrad, letrøget svinebryst og kartofler i den forvarmede ovn i et ildfast fad.
- Oksemørbrad tages ud af ovnen efter 7-10 min. – bedst med kernetemperatur på 56-58 grader. Lad kødet hvile min. 5 min. før servering.
- Lad letrøget gris og kartofler varme videre i ovnen i 8-10 min.
- Kog græskarravioli i let simrende vand i 3 min.
- Kog saucen op og anret på de lune tallerkener. Sæt oksemørbraden i midten sammen med den letrøgede gris og ravioli.
- Anret den letrøgede gris med sennepskarse og raviolien med engsyre og de syltede bøgehatte.
- Anret de varme kartofler med de let kogte asparges på en sidetallerken.
Hovedret (grønnere menu)
Sådan gør du:
- Forvarm ovnen til 185 grader.
- Bag kartoflen i den forvarmede ovn i 12-15 min.
- Steg “Juicy Marbles” bøffen på en pande med en spsk. smør og en spsk. olie i ca. 3-4 min. på hver side, til den er gylden og sprød. Krydres med salt og peber.
- Lun tærten med svampeduxelles i ovnen ca. 3-4 min., pynt tærten med rødbedetern og bøgehatte og drys med sennepskarse og sæt den på en lun tallerken.
- Kog græskarravioli i let simrende vand i 3 min.
- Kog Miso pebersaucen op og anret den på tallerkenen.
- Anret den vegetariske bøf midt på tallerkenen.
- Anret græskarravioli på tallerkenen og top med engsyre.
- Servér den varme kartoffel med de let kogte asparges på en sidetallerken
Dessert
Sådan gør du:
- Sæt fromagen midt på tallerkenen.
- Fordel puré på tallerkenen.
- Pynt med ærteskud.
- Fordel kakaocrumble rundt om fromagen.
Serveres køleskabskold.
Allergeneliste - Klassisk nytårsmenu med kød og fisk
Allergener - Appetizer:
- Brioche roll: GLUTEN, SESAM. Kan indeholde spor af mandel, hasselnød, valnød, pistacienød, æg, mælk og soja. Optøet.
- Miso linsesalat: GLUTEN, ÆG, SOJA, SELLERI, SENNEP.
- Tørret løg: Ingen allergener.
- Sennepskarse: SENNEP – skylles.
Allergener – Forret med fisk:
- Urte-pannacotta med laks: FISK, MÆLK, ÆG, SELLERI. Kan indeholde spor af gluten, sulfit og svovldioxid. Optøet.
- Syltet græskar med sennepskorn: SENNEP. Optøet.
- Ris chips: GLUTEN. Kan indeholde spor af æg, jordnød, soja, mælk, alle nødder, selleri, sennep, svovldioxid, sulfit og sesam. Optøet.
- Bønne vinaigrette: Ingen allergener. Optøet.
- Lyst kuvertstykke: GLUTEN. Kan indeholde spor af æg, soja, mælk, sesam og valnød. Optøet.
- Ærteskud: Ingen allergener – skylles.
- Engsyre: Ingen allergener – skylles.
Allergener – Hovedret med kød:
- Oksemørbrad: Ingen allergener. Stegt. Sous vide.
- Letrøget grisebryst: Kan indeholde spor af gluten, æg, soja, jordnød, mælk, selleri og sennep.
- Pommes a la duchesse: MÆLK, ÆG. Kan indeholde spor af jordnød, bløddyr, krebsdyr, fisk, alle nødder, soja, gluten, svovldioxid, sulfit, selleri, sesam, sennep og lupin. Optøet.
- Svampe Duxelles: GLUTEN, MÆLK, ÆG. Optøet.
- Syltet bøgehatte: Ingen allergener.
- Ravioli med græskar: GLUTEN, ÆG, MÆLK. Kan indeholde spor af bløddyr, krebsdyr, fisk, soja, mandel, hasselnød, valnød, selleri, sennep, sesam svovldioxid og sulfit.
- Miso pebersauce: SOJA, GLUTEN, MÆLK.
- Asparges: Ingen allergener – skylles.
- Engsyre: Ingen allergener – skylles.
- Sennepskarse: SENNEP – skylles.
Allergener - Dessert:
- Kokos Ananas Fromage: MÆLK, ÆG, MANDLER, GLUTEN. Kan indeholde spor af andre nødder, jordnød, soja, sesam, svovldioxid, sulfit og lupin . Optøet.
- Kakao crumble: GLUTEN. Kan indeholde spor af æg, mælk, hasselnød, svovldioxid, sulfit og sennep. Optøet.
- Kalamansi/mangopuré: Kan indeholde spor af gluten, soja, mælk, alle nødder, sesam. Optøet.
- Ærteskud: Ingen allergener – skylles.
Allergeneliste - Grønnere nytårsmenu*
*Indeholder animalsk osteløbe og gelatine (gris)
Allergener - Appetizer:
- Brioche roll: GLUTEN, SESAM. Kan indeholde spor af mandel, hasselnød, valnød, pistacienød, æg, mælk og soja. Optøet.
- Miso linsesalat: GLUTEN, ÆG, SOJA, SELLERI, SENNEP.
- Tørret løg: Ingen allergener.
- Sennepskarse: SENNEP – skylles.
Allergener – Forret med rødbede:
- Bagt rødbedetatar med urter: GLUTEN, MÆLK, ÆG, SENNEP. Optøet.
- Syltet græskar med sennepskorn: SENNEP. Optøet.
- Ris chips: GLUTEN. Kan indeholde spor af æg, jordnød, soja, mælk, alle nødder, selleri, sennep, svovldioxid, sulfit og sesam. Optøet.
- Rødbede vinaigrette: Ingen allergener. Optøet.
- Lyst kuvertstykke: GLUTEN. Kan indeholde spor af æg, soja, mælk, sesam og valnød. Optøet.
- Ærteskud: Ingen allergener – skylles.
- Engsyre: Ingen allergener – skylles.
Allergener – Hovedret med ”Juicy Marbles” bøf:
- ”Juicy Marbles” – bøf: SOJA. Optøet.
- Tærtebund: GLUTEN. Kan indeholde spor af mælk og æg.
- Pommes a la duchesse: MÆLK, ÆG. Kan indeholde spor af jordnød, bløddyr, krebsdyr, fisk, alle nødder, soja, gluten, svovldioxid, sulfit, selleri, sesam, sennep og lupin. Optøet.
- Svampe Duxelles: GLUTEN, MÆLK, ÆG. Optøet.
- Syltede beder: Kan indeholde spor af æg, jordnød, soja, mælk, alle nødder, selleri, sennep, sesam, svovldioxid og sulfit. Optøet.
- Syltet Bøgehat: Ingen allergener.
- Ravioli med græskar: GLUTEN, ÆG, MÆLK. Kan indeholde spor af bløddyr, krebsdyr, fisk, soja, mandel, hasselnød, valnød, selleri, sennep, sesam svovldioxid og sulfit. *Indeholder animalsk osteløbe.
- Miso pebersauce: SOJA, GLUTEN, MÆLK.
- Asparges: Ingen allergener – skylles.
- Engsyre: Ingen allergener – skylles.
- Sennepskarse: SENNEP – skylles.
Allergener - Dessert: * indeholder gelatine
- Kokos Ananas Fromage: MÆLK, ÆG, MANDLER, GLUTEN. Kan indeholde spor af andre nødder, jordnød, soja, sesam, svovldioxid, sulfit og lupin. *Indeholder gelatine (gris). Optøet.
- Kakao crumble: GLUTEN. Kan indeholde spor af æg, mælk, hasselnød, svovldioxid, sulfit og sennep. Optøet.
- Kalamansi/mangopuré: Kan indeholde spor af gluten, soja, mælk, alle nødder, sesam. *Indeholder gelatine (gris). Optøet.
- Ærteskud: Ingen allergener – skylles.
Allergener
& Ingredienser
Henvendelser omkring Allergener og ingredienser, kontakt venligst butikken på tlf: